Bivše TV lice, LJubinka Buba Dobrosavljev, nekada je bila cenjena voditeljka koja je privlačila pažnju svojom atraktivnošću.

Foto: Jutjub printskrin/corvax111

 

 

Međutim, donela je odluku da napusti medijsku karijeru kako bi se posvetila svojim strastima i ličnom zadovoljstvu. Više od deset godina unazad, prošla je kroz izuzetno teške životne izazove.

NJena karijera je bila savršena, ali želja da se posveti ličnom ispunjenju je bila jača. Ono kroz šta je prošla u protekloj deceniji je zaista duboko i za to nismo svesni.

Kako se u medijima provlačilo, a o čemu je voditeljka kasnije i sama pričala, nju je muž pretukao, nakon čega je izgubila bebu.

Foto: Jutjub printskrin/corvax111

 

 

- Tukao me je. Bila sam u četvrtom mesecu trudnoće. Ja sam preživela, ali beba nije. Gurnuo me je, pala sam na stomak, imala podlive. Udarao me je po glavi. Okrenuo me je. Strašno mi je da pričam o tome… Počeo je da me davi. Ostajala sam bez vazduha. Poslednje čega se sećam su reči: "Ubiću te, odrobijaću te u CZ-u!“ On se osvestio u jednom trenutku i pobegao iz stana. Bila sam užasno uplašena za sopstveni život, zvala sam sestru da dođe po mene. I sada sam uplašena, ali više ne želim da ćutim - ispričala je voditeljka tada za Puls.

Posle svega što je proživela, ona se povukla sa malih ekrana, a u međuvremenu je izdala knjigu, ali i pronašla svoje mesto u umetnosti.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10 -19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10 -19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova.

BONUS VIDEO: