Prema izveštajima, glumac je nedavno izgubio 11 kilograma, a izgledao je "mršavo" tokom nedavnog pojavljivanja na SeaChange događaju krajem jula. Tada je 86-godišnjak viđen u sivom odelu i plavoj košulji, s kapom preko glave i parom velikih tamnih sunčanih naočara dok je pozirao s rukama na leđima. Prema Radar Onlajnu, njegovi prijatelji su sve zabrinutiji za njega. Jedan je prijatelj za pomenutu publikaciju rekao da je Morgan još uvek jedan od "najvrednijih ljudi u Holivudu".

- Doduše, trpi neverovatan bol. Boli ga da hoda, ustane sa stolice, pa čak i samo pomera ruke. Uglavnom pati u tišini, ali većinu vremena je u agoniji - objasnio je izvor.

Drugi izvor je tvrdio da je izgubio 11 kilograma u poslednje dve godine, rekavši za Radar Onlajn da apetit ima "tendenciju da nestane" usled bola. Zdravlje zvezde dospelo je na mnoge naslovne stranice poslednjih meseci, posebno jer je Friman zbog infekcije bio prisiljen da otkaže put u Ujedinjeno Kraljevstvo povodom promocije "Special Ops: Lioness".

Foto: Profimedia

 

Uprkos svemu, njegov predstavnik je insistirao na tome da su tvrdnje tzv. "prijatelja" - "lažne".

Morgan je proživeo mnogo toga u svom životu, uključujući gotovo smrtonosnu saobraćajnu nesreću 2008. u kojoj mu je paralizovana leva ruka, a od tada nosi kompresionu rukavicu na levoj ruci kako bi osigurao da krv i dalje teče u ud.

BONUS VIDEO: