Mihailo Miša Janketić i Svjetlana Knežević na večnu ljubav zakleli su se daleke 1972. godine, a u skladnom braku koji je trajao sve dok slavni glumac nije preminuo u maju 2019. godine, dobili su četvoro dece. Marko i Milica su danas uspešni mladi glumci, a Iva je takođe krenula umetničkim stopama, ali u oblasti plesa, preciznije baleta. Ona je ljubav prema baletu nasledila od majke, a kada se prvi put pojavila na sceni sve je osvojila talentom i lepotom.

Sin Radomir Janketić nije deo umetničkog sveta, za koji su vezani svi u velikoj porodici. Ima 46 godina i po zanimanju je, kako piše na profilu na Fejsbuku, autor digitalnog sadržaja.

Iako se ne eksponira u javnosti, na društvenim mrežama je vrlo aktivan, živi u Tomaševu u Crnoj Gori, zaljubljen u motore i automobile, ali i u bodibilding. To mogu da potvrde mišići koje rado pokazuje na fotografijama.

Miša je, inače, uvek s ponosom pričao o njemu, kao i o ostaloj deci 

- Od nas šestoro u kući jedino najstariji sin nije glumac, niti je to ikada želeo da bude jer ima fantastično sigurno zanimanje, on je policajac - rekao je jednom.

Svjetlana, koja provodi leto na Crnogorskom primorju, nedavno je objavila fotografiju sa Radomirom, uz reč koja dovoljno govori: "Majkin".

BONUS VIDEO: