Јана Тодоровић је једна од ретких певачица која је успела да свој приватни живот држи далеко од очију јавности. Или је бар тако било до сада, када је певачица одлучила да изађе из своје зоне комфора, па открије какав однос има са ћерком Кристином Џулијен.

Јанина наследница, шеснаестогодишња Кристина, прати трендове па је тако мајку успела да наговори да јој да одговоре на нека шкакљива питања.

Фото: АТА имагес

 

Наиме, Тодоровићеве су се дотакле теме малолетничког опијања, за шта се испоставило да је Јанина болна тема, па иако је наследница истакла да јој мајка није претерано строга, ова ју је брзином светлости демантовала.

- Када би дошла пијана кући, ја бих ти почупала косу са главе - одбрусила је Јана, што је изазвало чуђење код наследнице.

- То је мало претерано, али добро.

Јана је затим одговорила у стилу класичног балканског родитеља.

- Што претерано? Још си ти под мојим кровом, још те ја храним.

Кристина је била знатижељна, па наставила са боцкањем, те се њено следеће питање односило на то какве би санкције добила када би од мајке позајмила аутомобил без њене дозволе.

Фото: Новости

 

- Не дај боже да ми узмеш ауто без питања. Ју, далеко било, ја то никада нисам смела да урадиш. Немој ни да помишљаш на то, а ни да ме питаш такве глупости - рекла је певачица, па додала:

- А када би ме на то још слагала где и с ким идеш, не знам шта бих ти урадила. Била би кажњена сигурно. Ма чупала бих ти косу. Како год окренеш, косу бих ти чупала - рекла је Јана, па демонстрирала како би изгледало то фамозно чупање.

- Јанин предлог како треба васпитати децу. Људи, чупајте им косу. Шалимо се наравно, није ме мама никада ударила - рекла је Јанина наследница, на шта је певачица жустро реаговала.

-Тебе нисам ударила? Не лажи, молим те.

- Барем сам имала нормалног тату који ме је увек бранио - закључила је Кристина кроз кисели смех.

Тодоровићеве су се затим дотакле већ виђене, за Јану врло болне теме.

- Шта би урадила када бих ти узела торбу? - упитала ју је ћерка.

 

 

- Опет бих хтела да те убијем. То се већ десило онда када ме ниси питала да ли смеш да је узмеш и носиш на дечји рођендан. Тада те нисам пребила, али сам се стварно изнервирала и забранила ти да узимаш моје ствари без питања - закључила је певачица на Тиктоку.

Јана ТодоровићФото: АТА Имагес 
Нађи дечка да те смири!

Јана не крије да се тешко носи с пубертетским бубицама своје ћерке, те да јој је потребна помоћ у обуздавању наследнице.

- Искрено да ти кажем, најсрећнија бих била да нађеш дечка. Можда би те тај неко мало смирио - рекла је певачица, а како су рана удаја и прекид школовања уско повезани, Јана је имала одговор и на то.

- Не би ми било драго када би одлучила да прекинеш школовање, али шта сад. Реаговала бих као и свака мајка, само да си жива и здрава, то је најбитније.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".