Њен последњи потез забринуо је њене фанове. Наиме, док је држала "лајв" на друштвеној мрежи ТикТок, један анонимни корисник је приметио да је несрећна.

Фото: АТА имагес

 

- Далила ти си нешто тужна, види ти се у очима, имаш лажан осмех, погледај ме у очи. Неки проблем имаш, не знам који. Не знам зашто људи заплачу кад уђу са мном у причу. Да ли је Далила срећна? - питао је Далилу анонимни корисник, а она је кратко одговорила:

- Делимично - рекла је Далила.

Фото: Принтскрин/ТикТок/mama_tri_decaka_

 

- Види се да има туге у очима, теби фали стари живот? - конастатовао је анонимни корисник, али у исто време и поставио питање Далили.

Она је све време ћутала и вртела се на столици, па су фанови закључили да је потврдила његове речи.

Фото: Принтскрин/ТикТок/mama_tri_decaka_

 

- Да фали јој. Знате шта њој фали, где ти живиш Далила, што плачеш? Схватила је да је пуно згрешила. Њој фали неко да је чува, да је пази, поштује и воли, Далили је потребна пажња - рекао је анонимни корисник.

- Да. Не плаче, то је од дима. Вруће ми је, морам климу да упалим - потврдила је Далила.

Испод снимка појавило се много разних коментара, а многи су закључили да Далили фали бивши супруг Дејан Драгојевић, победник "Задруге 5", који тренутно на одмору ужива са новом девојком Јованом. Како је Дејан изјавио, са њом је пошао на пут око света.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".