Александра Николић и Филип Цар навадно чекају бебу. Бивши задругари су почетком августа окончали везу, а пре неколико дана она је сазнала да је трудна, што је био довољан разлог за њихово помирење. Победница "Задруге 6" је лепу вест одмах јавила Цару, па су брзо регулисали свој однос и поново се запратили на Инстаграму. Новост су саопштили само најближем окружењу, а чекају прави тренутак да то обелодане и у јавности.

- Обоје су у чуду. Ни једно ни друго нису очекивали овакве вести. Она је случајно сазнала. Неко време нису били у контакту, а сада иде код њега у Цриквеницу - каже наш извор и додаје:

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/алеx_мима_оффициал

 

- После неколико месеци везе и веридбе, која се догодила у "Задрузи", Александрин и Филипов однос је био завршен, али накратко. Сада су се околности промениле. Она је у другом стању и сада треба да одлуче шта ће и како ће даље. Додуше, обоје су желели бебу и радили су на томе, о чему је Цар неколико пута јавно причао. Видећемо шта ће се све издешавати јер њих двоје и у спољном свету живе ријалити животом. Он је лето провео у Хрватској, ишла је и она код њега, заједно су боравили у Паризу. Од јуче рекламира његов породични посао на друштвеним мрежама - тврди наш извор близак пару.

Александра не крије да до сада никада оволико није била заљубљена, ни са раскидом се није мирила, а и Цар је још по изласку из претходне сезоне ријалитија причао да је она љубав његовог живота.

FOTO:ATA images

 

- Никад нисам имао везу у ријалитију да је била оваква, нити сам осећао ово као што осећам сада према њој и да имам тај мир. Имао сам лудила, страсти, заљубљивања, али знаш кад сам имао осећај да ће ускоро да се заврши и да нема никаве перспективе и да је то трла баба лан - рекао је он након изласка из ријалитија.

- Кад саберем све, задовољан сам. Наша љубав, на жалост многих, ићи ће само напред, а не назад. Ставови су нам исти као и тамо, како по питању нас, тако и по питању других - изјавио је својевремено Цар.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".