- Кад је дошао мени се није допало његово понашање, био је сав неартикулисан, као да је био "под гасом" - рекла је Елизабета, власница пицерије

Новац није вратио, док је аутомобил на улици покупио паук, испричала је ова жена за Телеграф Јетсет.

- Дошао је да ради и преварио нас, нису то неке паре, 5.000 динара је у оптицају. Он је почео да вози, радио је пар сати и нестао са све колима и пазаром. Возио је аутомобил, док није остао без бензина, оставио га је насред Војводе Степе, паук је дошао и покупио кола. Када сам га назвала да га питам где се налазе кола, рекао ми је: "Ја се не сећам, био сам пијан, не смем да пијем, тешко ми пада кад пијем, само се сећам да сам се пробудио у кући". Он је, мученик, ишао да тражи кола, али није могао пијан - рекла је Елизабета за Телеграф Јетсет.

- Пријавила сам, људи из супа су звали тужиоца, он је рекао да сам ја својом вољом њему дала кола, ја сам рекла: "Да, јесам, у радно време, не после радног времена никако". Чула сам се са њим након тога, он се мени извињавао. Дошао је у уторак, убацио је кључеве у пицерију и отрчао. Пустио ми је гласовну поруку на Виберу: "Елизабета, оставио сам Вам кључеве у пицерији. Извините, молим Вас, хиљаду пута", следећа порука је била: "Видећу, кад се будем снашао, да Вам вратим паре које сам узео" - испричала је власница пицерије.

- Дечко има проблем са алкохолом, знам за то сигурно. Одрасла сам у блоку где су му одрасле и мајка и тетка, ми се знамо, његов деда је био војно лице, исто као и мој отац, шта се са њим десило ја не знам. Нисам звала Снежану и разговарала о овоме, колико сам чула, она је велике проблеме са њим имала - тврди Елизабета.

- Рекао ми је и да му је умрла тетка, рекла сам: "Ко? Мира?", он је рекао: "Ју, не дај Боже да је Мира", Тада сам му рекла да му знам и мајку и тетку, ми смо из истог краја, знала сам и бабу и деду, он је тада рекао: "Како је свет мали"... - рекла је власница пицерије и додала:

- Кад је дошао мени се није допало његово понашање, био је сав неартикулисан, као да је био под гасом. Онда сам чула од Небојше, који држи рибарницу на Бањици, да је, док је радио код њега, па чак и када је кретао на вожњу, свраћао у радњу и куповао чокањчиће.

(Телеграф.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".