Девојка која је возила у "чупавим" папучама и заглавила их под гасом, а потом убила сапутнике у колима, осуђена је на две доживотне казне.

Девојка која је возећи у "чупавим" папучама убила двојицу младића осуђена је на две доживотне затворске казне, преносе амерички медији.

Макензи Ширила била је малолетна прошлог лета када је, возећи под дејством канабиса, намерно "закуцала" аутомобил у зид. Погинули су њени сапутници, а Мекензи није позвала помоћ. Пролазници су схватили да је реч о несрећи када су угледали аутомобил, а у њему се налазила Мекензи са "чупавом" папучом заглављеном на гасу. Младићи у колима били су мртви и није им било спаса.

Погледајте изрицање казне.

Судија Ненси Маргарет Русо изрекла је девојци две доживотне казне, на основу пресуде да је крива по више тачака оптужнице за убиство. Амерички медији су Макензи називали "девојка-пакао за воланом".

Породице жртава, Доминика Русоа (20) и Давиона Фланагана (19), тражиле су да две доживотне казне буду одслужене једна за другом. Судија је, ипак, одлучила да буду служене "истовремено", што значи да ће Макензи већ за 15 година моћи да тражи пуштање на условну слободу.

БОНУС ВИДЕО: