Ппопуларни глумац Жарко Лаушевић хитно је хоспитализован пре неколико дана, када је примљен у КБЦ "Бежанијска коса", пренели су јуче медији.

Његово здравље било је нарушено током неколико протеклих месеци, али Лаушевић без обзира на ситуацију није желео да пропусти наставак снимања серије "Калкански кругови" током лета. Снимали су у Аранђеловцу, а филмска екипа је глумцу максимално излазила у сусрет.

- Жарко је на болничком лечењу и биће на терапијама следећих дана - потврдио је, за "Вечерње новости", редитељ поменуте серије Милан Караџић.

Фото: В. Данилов

 

 

- Снимио је мање-више све своје сцене, мало је остало. Иначе, урадио је сјајан посао, презадовољни смо урађеним, маестралан је глумац. Много се даје и троши, врућине су, а он крхког здравља. Надамо се најбољем, има сву болничку негу и очекујемо да ће убрзо изаћи са лечења. Друга сезона "Калканских кругова" почиње 2. септрембра на РТС, а трећа ће се вероватно емитовати после Нове године.

Лаушевић је тренутно на испитивањима, током викенда су му урађене хитне анализе крви, а због приватности смештен је у апартман у болници "Бежанијска коса", где о њему брине велики број лекара и друго медицинско особље.