Ppopularni glumac Žarko Laušević hitno je hospitalizovan pre nekoliko dana, kada je primljen u KBC "Bežanijska kosa", preneli su juče mediji.

NJegovo zdravlje bilo je narušeno tokom nekoliko proteklih meseci, ali Laušević bez obzira na situaciju nije želeo da propusti nastavak snimanja serije "Kalkanski krugovi" tokom leta. Snimali su u Aranđelovcu, a filmska ekipa je glumcu maksimalno izlazila u susret.

- Žarko je na bolničkom lečenju i biće na terapijama sledećih dana - potvrdio je, za "Večernje novosti", reditelj pomenute serije Milan Karadžić.

Foto: V. Danilov

 

 

- Snimio je manje-više sve svoje scene, malo je ostalo. Inače, uradio je sjajan posao, prezadovoljni smo urađenim, maestralan je glumac. Mnogo se daje i troši, vrućine su, a on krhkog zdravlja. Nadamo se najboljem, ima svu bolničku negu i očekujemo da će ubrzo izaći sa lečenja. Druga sezona "Kalkanskih krugova" počinje 2. septrembra na RTS, a treća će se verovatno emitovati posle Nove godine.

Laušević je trenutno na ispitivanjima, tokom vikenda su mu urađene hitne analize krvi, a zbog privatnosti smešten je u apartman u bolnici "Bežanijska kosa", gde o njemu brine veliki broj lekara i drugo medicinsko osoblje.