Певачица Данијела Вранић, коју су сви називали "краљица сплавова", повукла се пре десет година са јавне сцене. Недавно се проширила вест да јој је банка одузела стан на Новом Београду и да живи код својих родитеља у Коцељеви, а она је истакла да живи у елитном делу града и да планира повратак на сцену.

Фото: АТА имагес

 

- Стан у којем сам живела поред београдске Арене продала сам још пре пет година. Купила сам некретнину у центру града и ту се сада кријем од медија. Писало се да сам се вратила да живим код родитеља у Ваљево, али то није тачно - каже Вранићева и додаје да су јој прве комшије многе колеге са естраде:

- Срела сам Вики Миљковић и фино смо се испричале. Знам да и Ђани овде има стан, али на њега још нисам налетела - додала је Данијела.

Фото: Јутјуб принтскрин/Емисија Премијера

 

- Планирам повратак на естраду, али нисам ни за какве помпезне интервјуе. Не прија ми више то. Радим на песми, снимила сам је и сада дорађујемо завршне детаље. Нисам сигурна када ће изаћи, али биће ускоро. Јелена Трифуновић ми је урадила прави хит, вратићу се у великом стилу! - рекла је Данијела, која је разочарана у колеге и пријатеље, о чему је раније причала:

- Пролазила сам кроз пакао, пријатељи су ме заборавили, а колеге су мој одлазак виделе као једно радно место више на сплаву. Сви они које сам вукла са собом по наступима у различитим земљама престали су да се јављају, кроз главу су ми пролазиле слике свих оних који су се са мном дружили из интереса, сви цехови које сам платила, и то ме је много променило - рекла је Данијела једном приликом.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".