Венчање Анастасије Ражнатовић и Немање Гудеља одиграло се тихо, у манастиру Рајиновац покрај Београда, без помпе, раскошне венчанице или стотину гостију. Млади пар заклео се на вечну љубав пред тек десетак званица, а овај дан је био све што су икада могли да пожеле.

ФОТО: Принтскрин / Инстаграм / разнатовицанастасија

 

Међу званицама нашли су се глумица Тара Милутиновић, Анастасијина другарица из детињства, која је кумовала овој заједници, Немањин кум, потом Рашид, возач пара који је у међувремену постао толико близак са њима да је део породице али и Цеца Ражнатовић.

Она није крила срећу што је њена ћерка нашла човека свог живота, и пожелела је младенцима дуг брак пун љубави и поштовања.

Али, где је за то време била породица Гудељ? Кад се спомену Анастасија и Немања и њихова веза, увек мора да се провуче и чудан однос између његове мајке Оливере и сада већ супруге.

Фото: Инстаграм принтскрин/драгигудељ

 

Током читаве романсе фудбалера и певачице причало се да Оливера није задовољна избором сина. Она се сада није појавила ни на венчању сина и снајке, а њена објава на Инстаграму након што је венчање обелодањено, права је енигма. Наиме, Анастасијина свекрва изоставила је да честита сину, али је поставила двосмислени цитат патријарха Павла који говори о пропуштеним приликама.

- Када вам се затворе врата, Бог вам увек отвори она боља. Ми тада, у том тренутку, не знамо зашто. Време нам покаже зашто - пише кратко у објави Оливере Гудељ.

Да ли се каје што није дошла на венчање свог сина, ако је уопште тачно да није била присутна? Да ли је ово позив за помирење са снајком? Или је пак све потпуна случајност што се одлучила баш за тај цитат...

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".