Све нас живот ставља пре многобројне изазове и искушења. То су ситуације у којима је очекивано да нас обузму негативне емоције, али и ситуације у којима морамо да покажемо менталну снагу и присебност.

Астролози истичу да сваки хороскопски знак има одређене карактеристике и особине, а са јаком психом издвајају три знака Зодијака:

Шкорпија

Шкорпија је на овој листи на првом месту. Знак Зодијака, који је под контролом Плутона, Шкоприја је увек спремна за кризе, још од детињства. Упркос препрекама, Шкорпије због снажног карактера лако се извлаче из сваке невоље. На унутрашњем плану им, наравно, није лако, јер су Шкорпије велики љубитељи скривања емоција у себи. Али с друге стране, споља никада нећете рећи да су нечим заокупљени или озбиљно забринути због нечега, јер су, као што смо већ рекли, „тврди ораси“.

Фото: Профимедиа

 

 

Девица

На другом месту упорних и снажних хороскопских знакова је Девица. Оне су најрационалнији знак Зодијака, па их стога не одликују превелика сентименталност. Чак и када дође до тешких изазова, Девица ће се увек трудити да пронађе логично решење и да анализира ситуацју. Они свему што се дешава приступају са хладним разумом, па их је тешко разбеснети, а ретко показују емоције. Наравно, захваљујући томе, Девице лако успевају да достојанствено изађу из кризе и сигурно их ситнице неће пореметити.

Јарац

Фото: Профимедиа

 

 

Још један земљани знак који се не одликује претераном осетљивошћу. Попут Шкорпије, Јарчеви доста држе до себе, скривајући своја осећања од других људи. Њима је страно да било шта узимају к срцу, јер их покреће, пре свега, разум. Наравно, јаки изазови су такође тешки са Јарчевима. Али, за разлику од других знакова Зодијака, они знају како да изгледају достојанствено и такође достојно да се извуку из било каквих невоља – уздигнуте главе и поносно, преноси Сенса.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".