Дарко Лазић изазвао је јуче саобраћајку на деоници ауто-пута кроз Београд, када је џип марке БМW X5 немачких таблица, којим је управљао фолкер, налетео на комби мерцедес спринтер којим је управљао Б.Б. (51).

Судија за прекршаје је, казнио је Дарка Лазића новчаном казном у износу од 150.000 динара, као и забраном вожње у трајању од 10 месеци.

Фото: Д. Бабовић/АТА имагес

 

 

Дарко је кажњен јер је изазвао саобраћајну незгоду због неприлагођене брзине и због вожње без валидне возачке дозволе, која му је одузета због непрописне и несавесне вожње.

Алко-тест и тест на дрогу били су негативни, а, како сазнајемо, Лазић није имао примедбе на поступање полиције.

Дарко је јуче саслушан код судије за прекршаје, а нервирао се у полицијској станици.

Лазићу је раније одузета возачка дозвола због казнених поена, а има забрану вожње од 24.2.2023. до 24.2.2024. године. Уместо српске дозволе Лазић користи важећу дозволу издату у Чешкој.

Фото: Н. Скендерија, Профимедиа,Јутјуб принтскрин/Jutarnji Program TV Happy

 

 

- Све ће бити у реду. Ево, да кажем свима... Крив сам, јер сам ударио човека отпозади, нисам возио брзо! Била је колона, велика гужва, ја код себе већ дуго имам само чешку дозволу. Никад нисам имао проблем због чешке дозволе... Платићу казну сад, јер сам ударио човека отпозади, нормално... Колика ће бити казна, то ћемо тек да видимо - навео је синоћ пред нашим камерама по напуштању полицијске станице, те открио да иде да се спрема за свадбу са супругом Катарином, која је заказана за следећу недељу.

БОНУС ВИДЕО: