Тања и Мухамед за сада уживају у хармоничном односу, али је наводно током априла било трзавица међу њима, па су раскинули. 

Певачица је од свог изабраника старија 11 година, тачније он има 27 година, али је  њеним родитељима сметала разлика у годинама и никако нису били на страни њихове љубави:

- Он је јадан покушао да балансира и мислио је да ће временом њени отац и мајка да попусте и схвате да он Тању држи као мало воде на длану и да је она са њим коначно срећна - причао је тада извор и додао:

- Много је нерасположена, али никако не прихвата да је остављена и то све због родитеља. Уопште сада не прича са њима, а они верују да је овако најбоље и да ће је љутња проћи - закључио је тада извор за "Курир", док је Тања у међувремену опстала са Мухамедом.

Подсећања ради, Мухамед је запослен у Америци, али му не смета што је певачица даље у браку са својим бившим супругом са којим има два сина: 

Судећи према Мухамедовом профилу, обишао је пола света и обожава путовања. 

Све што заради као пилот троши на путовања у својој режији, па нема континента на ком није био.

- Увек себи можеш да даш нови почетак, јер никада није касно да будеш оно што желиш! Љубав! Храброст! - написала је Тања у опису данашње објаве.

БОНУС ВИДЕО: