Кошаркаш Богдан Богдановић, који бележи импресивне тријумфе на терету, и те како привлачи пажњу дама, те се неретко налази у друштву лепотица. И док му мушкарци обично завиде, спортиста приватни живот држи далеко од светла рефлектора. Међутим, капитен српске репрезентације на Мундобаскету освајао је посебне девојке.

Наиме, његова прва велика љубав била је Ања Скулетић, данас познатија по презимену Шушњар. Многи од вас је знају са Инстаграма, где је уписана као "Вергарова". Некада се бавила манекенством, а сада је све популарнија инфлуенсерка, те има велики број пратилаца.

Фото: Танјуг/АП

 

Истиче се по широком осмеху који обара са ногу, али и по неодољивом, а отменом изгледу.

Права је модна инспирација - феноменално уклапа скупоцену гардеробу са врло приступачним комадима, а њене савете корисници друштвених мрежа изузетно цене и радо прихватају.

 

 

Како су се Ања и Богдан заволели?

Романсу су отпочели 2014. године, а где год би се појавили, видело би се да су заљубљени до ушију. За време њихове везе кошаркаш је био веома активан, па је делио са пратиоцима њихове заједничке тренутке, а једном приликом је открио и да на припреме за утакмице обавезно са њим иде атрактивна Ања.

Причало се у то време да је кошаркаш у Ањи видео велику подршку и ослонац док је крчио свој пут ка НБА лиги, што је потом и успео. А онда, поптуно изненада, у медијима је осванула вест да је дошло до краха љубави после годину и по дана, а као главни разлог наведена је раздвојеност, јер се Богдан због каријере преселио 2015. у Истанбул.

 

 

Сви су тада сматрали да је управо због љубавних проблема имао слабије резултате на Евробаскету. Пријатељи младог пара причали су да је раскид био веома болан за обоје.

Након раскида са згодном бринетом Богдан је наводно био потпуно скрхан, срце му је било сломљено. И након ње, освајао је прелепе даме попут глумице Јоване Стојиљковић и тенисерке Олге Даниловић.

Фото: АТА имагес

 

Последња у низу била је америчка манекенка и дизајнерка Британи Нет, својевремено прва пратиља на избору за Мис државе Њу Џерси. Иако у једном моменту нису скривали своју љубав, треутно није познато да ли су заједно.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/brittnetta

 

А где је данас Ања?

Заносна манекенка се, у међувремену, посветила факултету, а потом удала и родила ћерку Дуњу, те посветила породици.

Многе даме јој завиде што је успела да заведе познатог београдског шмекера Душана Шушњара, за којег жене кажу да је невероватно шармантан и харизматичан, али и увек џентлменски настројен.

 

 

Многе познате даме су бивале опчињене његовим изгледом и енергијом, а менекен већ има ћерку из претходне везе.

Не скрива ни своју романтичну страну, те је Ањи, док су били у Италији, једном поручио:

- Са тобом је сваки дан Венеција.

БОНУС ВИДЕО:

ЛЕПО ЈЕ БИЛО ИГРАТИ ПРОТИВ САЛЕТА: Богдановић одушевљен након прве победе Србије на Мундобаскету

(Стил Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".