Наташа Недић (34), која се неустрашиво од 2018. године борила са неуроендокриним раком на грлићу материце, преминула је јуче.

Њен супруг, Дарко Недић, опростио се потресним речима од супруге.

Дарко Недић захвалио се од срца свима који све ове године били уз Наташу и њихову борбу.

- Лавица, борац, муза, хероина многима. Била је узор у овој борби. На жалост, уморила се. Терет терапија и болест су је исцрпели. Није више могла да буде уморна. То ми је говорила последњих месеци. Одмори се сад. Отишла си тамо где нема бола и патње али ниси отишла на боље место, јер не постоји боље од оног крај своје породице. Молила ме је да ако дође до овога, не ставим њену слику црно-белу, јер она жели да буде вечно срећна и да је у боји памтимо. Неописиво смо тужни и јако нам већ сад недостајеш. Жао ми је што нисам могао више да ти помогнем. Дао сам све од себе, али безуспешно - написао је супруг.

Пријатељи, саборци, њени најмилији, њена породица и сви они који су је волели, пружали подршку, давали снагу да издржи и победи најсуровију болест, опраштају се од Наташе речима да је била "симбол опстанка у мору таме која се шири, многима нада".

- После велике, мукотрпне и тешке борбе у којој је много пута успела да врати и меч лопту, сада је ипак отишла на онај други, светлији свет. Отишла је међу анђеле, а оставила је своје мале анђеле да кроз њих живи и бори се. За Наташину борбу и у њен помен, наставимо оно што је она започела! - речи су којима се од Наташе опраштају они који су је најбоље познавали и највише волели.