Кристина је данас на друштвеној мрежи Инстаграм открила да ће њихов дом постати богатији за још једног дечака.

- Стиже још један мамин син - написала је она на поменутој друштвеној мрежи.

Иначе, Кристина и Кристијан већ имају сина по имену Константин. Док бивши робијаш из претходних бракова има ћерку Веру и сина Лазара.

Голубовић је са Кристином отпочео романсу у ријалитију "Задруга" док је још увек био у браку са бившом женом Иваном.

Ивана је Кристијана дуго чекала да изађе из затвора и сама је подизала њихово дете, а једна њена изјава од пре неколико година и бројних спекулација да ју је Голубовић и у ријалитију "Фарма" преварио, шокирала је многе:

- Волим мог човека, он је све моје, први и после њега нико неће постојати, чак и да не будемо заједно, он је једном и заувек. И да ме вара и превари, доста више, он ће увек виђати Веру и мене, кад год пожели. Он мене зна и ја њега, ми живот дајемо једно другом. И да се заљубио и да ме је преварио, то не значи да нас никада неће видети. Видеће нас кад год жели. Доста више, не дам свог мужа - написала је Кристијанова супруга на друштвеној мрежи тада.

С друге стране, Голубовић је о браку са Иваном, пре јавне преваре са Кристином причао овако:

- Са Иваном сам венчан у цркви једном и заувек! И за сто година ћу о њој мислити да је најпосебнија особа у мом животу! Да бисмо се црквено развели, треба патријарх лично да нас растави, а ја на то никада не бих пристао - рекао је он за медије једном приликом.

БОНУС ВИДЕО: