Мекнајт је иначе анализирала рукописе бројних познатих и славних, од Опре Винфри до Барака Обаме. Већина људи у анкети каже да "X" пишу тако што најпре повуку косу црту с леве на десну страну, а затим повлаче преко тога другу косу црту (број 7 на слици). Аналитичарка истиче како је то уједно и исправан начин писања тог слова.

- То је балансирани начин помицања оловке. Промислите: пишемо с лева на десно, од леве до десне маргине. Започињемо са писањем на левој страни и настављамо на десно. Започињемо на врху и настављамо према дну странице - објашњава она. Све друго проматрало би се као регресивни испад, а то, наставља аналитичарка рукописа, показује бунтовништво, негативан однос према себи и непрекидан живот у прошлости.

На слици можете видети графички приказ који представља осам могућих начина писања слова "X", а у наставку прочитајте шта о свима њима каже Мекнајт:

1. Ако X пишете почевши од доњег десног угла, то говори да желите да напредујете, али сте запели у прошлости.

2. Ако почињете из доњег левог угла, а затим из десног, ви сте отпадник који силно жели да се катапултира из своје прошлости, али тешко вам је да кренете напред.

3. Почевши писањем из горњег десног угла показујете да сте бунтовник без разлога.

4. Зато што вам је само друга црта коју пишете онако како би требало, из горњег десног у доњи десни угао, то говори да покушавате да се фокусирате на будућност, али део вас још мами да се вратите у прошлост, као да возите читаво време гледајући у ретровизор.  

5. Исправан је само први део писања који започињете од горњег левог према доњем десном углу, али други део кад из доњег левог крећете према горњем десном углу открива да сте човек који се не слаже са постојећим правилима. Добро је живети по свом, зар не?

6. Будући да започињете из доњег левог угла, ви пратите трендове и добро се сналазите у томе.

7. У школи сте врло вероватно учили да пишете баш на овај начин. То индицира да не желите да избегавате норму и волите ред и мир.

8. Ако започињете у горњем десном углу, више волите да размишљате изван оквира.

БОНУС ВИДЕО: