Ирина је водила емисију "Добро јутро Србијо" на поменутој телевизији, али је доживела непријатност од Јелене Милић која ју је напала током емисије. Ирина је тада напустила снимање. Марић се касније огласио и објаснио зашто је није бранио: 

- Ја сам био изненађен, али нисам се мешао зато што имам поверења у Ирину. Знао сам да може сама да одговори, она је паметна и није јој била потребна моја помоћ. Увредила би се да сам се и ја умешао, она је способна да се брани сама - изјавио је Марић тада за портал Србија Данас, па додао:

Фото: В. Данилов/Архив Новости

 

- Па, код мене су узбудљиве емисије и нема забрањених личности, тако да није ни она забрањена - рекао је уредник Хепи телевизије мислећи на Јелену.

После тога су почеле да круже приче да су Ирина и њен некадашњи уредник у лошим односима: 

- Две године дивне сарадње са господином Марићем. Никаквих "тензија и несугласица" није било како су "извори" обавештавали колеге новинаре. Напротив. Било је то велико новинарско искуство и професионални изазов, често духовито, пуно изненађења и увек у доброј, пријатељској атмосфери. Али, дошао је тренутак за промене - објаснила  је Ирина тада путем друштвених мрежа.

 

Подсетимо, Ирина Вукотић дала је отказ на телевизији Пинк и прелази на телевизију Прва, потврђено је за домаће медије.

(Еспресо) 

БОНУС ВИДЕО: