Теодора Џехверовић насвојим друштвеним мрежама привлачи јако велику пажњу својим објавама, због којих неретко наилази на бруталне осуде и критике својих пратиоца. Она је поново згрозила јавност, кад је синоћ на свом Инстаграм сторију окачила фотографију, на којој јој је преко лица чудна бела материја.

Фото: АТА имагес

 

Наиме, Теодора је одлучила да испроба један савет за негу лица са друштвених мрежа, због којег је морала да направи маску од пиринча. Она је својим пратиоцима прво објаснила какав је процес, а онда се и снимала док је маску мазала на лице, а слике муњевитом брзином почеле да се шире по свим друштвеним мрежама. 

Фото: Принтскрин/ Инстаграм /теодораџехверовиц

 

"Одвратно", "Мени је ово њено понашање у рангу Маце Дискреције", гласили су неки од коментара који су написали корисници друштвене мреже Твитер. 

Подсећамо, Теодора је недавно била на још једном удару коментара са друштвених мрежа, кад су на Твитеру испливале слике Матица Ребаца са девојком, за коју се спекулише да је у вези, док по егзотичним дестинацијама путује са Теодором. Џехверовићева и словеначки кошаркаш током целог лета привлаче пажњу на социјалним платформама, а иако су више пута ухваћени на истој локацији, поводом свог односа се још нису оглашавали. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".