Задарска полиција је саопштила о инциденту који се десио у уторак увече у Сукошану. Према информацијама, један мушкарац је био у кући са две повређене жене које је држао заточене. Током тог догађаја, чак је користио пса како би напао полицију.

- Синоћ, 29. августа, у 20.53 сати полиција је примила дојаву екипе хитне медицинске помоћи о затраженој лекарској помоћи у једној кући на подручју Сукошана.

На место догађаја су упућени полицијски службеници који су, у кући у којој бораве страни држављани, уочили три особе од којих је једна, мушка особа, уз себе држала агресивног пса.

Приликом поступања мушкарац је одбијао сваку сарадњу с полицијом, спречавајући улазак у кућу држећи пса, ради чега је савладан уз употребу средстава присиле и потом ухапшен и стављен под надзор полиције.

У кући су затечене две женске особе, такође стране држављанке, које су због задобијених повреда возилом хитне медицинске помоћи превезене на пружање даље лекарске помоћи.

Обе стране држављанке су задржане у Општој болници Задар, где је утврђено како је једна од повређених жена задобила тешке, а друга лаке телесне повреде.

У току је криминалистичко истраживање над ухапшеним страним држављанином ради утврђивања свих околности и чињеница - стоји у саопштењу полиције.

(24седам)

БОНУС ВИДЕО: