Зорицу Г, Драгослава Г. и њихову деветогодишњу унуку, који су погинули у недељу у саобраћајној несрећи у Ужицу, данас на гробљу Орловача породица, пријатељи и родбина их испраћају на вечни починак.

Породица прима саучешће на том београдском гробљу. Девојчица ће бити сахрањена у белом

Породица трагично настрадалих бабе, деде и унуке који су погинули у саобраћајној несрећи на Ложионичком мосту, на златиборском путу у Ужицу у недељу ујутру када је путничко возило “шевролет спарк”, којим је управљао Драгослав Г. ударило у камион-цистерну прима саучешће у капели, а у 14 сати бака, дека и унука биће сахрањени.

Супруга Зорица Г. била је на месту сувозача, а две девојчице од девет и 11 година на задњем седишту везане. Млађа унука преминула је у ужичкој болници непосредно по пријему, а старија је сатешким повредама, опасним по живот, оперисана у Ужицу, а затим пребачена у Ургентни центар УКЦ Србије у Београд. Одатле је пребачена у УДК "Тиршова" где се и сада налази.

Како се незванично сазнаје, возач аутомобила се кретао ка Пожеги, а из неутврђених разлога је прешао у супротну саобраћајну траку где се директно сударио са цистерном.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".