Старлета и ријалити учесница Маја Маринковић естетским операцијама променила је лични опис, а сада је уградила и силиконе у задњицу.

Маја је уградила 500 кубика силикона и овим поводом огласио се њен отац Радомир Маринковић Таки, те открио да је операција прошла у најбољем реду.

- Маја се пробудила из анестезије. За сада је све у реду. Операција је одлично прошла. За два дана иде на кућно лечење - рекао је Таки за медије.

Фото: АТА имагес

 

Да подсетимо, старлета је до сада у свој изглед уложила позамашну суму новца, али ту се не зауставља.

- Платила сам силиконе у задњицу 4.500 евра. Не волим да причам о парама, али ако ме већ питате - толико. Операцију сам платила ја, од хонорара из "Задруге".

Већину тог новца дао јој је тата Радомир Маринковић Таки.

- Пре неколико година платио сам јој груди, усне и тетоваже. То ме је коштало 10.000 евра. Лепота је скупа! Сада сама зарађује, па је дала новац за операцију носа, порцеланске зубе који су је папрено коштали, али и све друго што је желела да промени на себи, рекао је Таки.

Да подсетимо, Маја Маринковић прославила се скандалима које је низала у ријалитију "Задруга". Она тренутно живи сама, док је детињство провела у стану у Београду са оцем Радомиром Такијем Маринковићем.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".