Ана Франић одлуку да оде из земље донела је када је њено срце освојио ронилац из Сплита Марко Ижаковић. Ана се управо због Марка преселила у Сплит, у ком се и удала и родила и двоје деце.

Ана и Марко су провели у браку седам година, а онда су донели одлуку да се разведу, те се глумица после тога вратила у Србију са децом, о чему је и сама причала:

- Ми смо родитељи нашој деци сада и заувек. Хтели ми то или не, мораћемо да се слажемо, а и зашто не бисмо када је све испало како треба да буде - рекла је глумица једном приликом за "Storiy" и додала:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Franic (@anafranic_)

- Нисам очекивала да ћу се вратити овде, нити сам тамо отишла да бих се вратила, зар не? Али, ето, нико не зна шта носи живот. Када сам решила да ће тако бити, тада сам то и урадила. Прошлог лета су се неке ствари посложиле. Добро сам се снашла у новој реалности иако је свака промена тешка. Дошла сам с двоје мале деце, што изискује велике жртве, много одрицања због њих, али тако мора да буде.

Ана је тада истакла да нема страх.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Franic (@anafranic_)

- Не могу да се плашим јер живот у страху није живот. У свом сам граду, свом стану, међу својим пријатељима, са својом децом. Наравно да неће бити лако. Ако будем пуно радила, мораћу да обезбедим чување мојих синова, али то ће уједно значити да имам финансије за тако нешто. Све то вуче једно друго - закључила је била Ана.

Ако је судити по фотографијама на друштвеним мрежама, на којима је веома активна, глумица се и те како снашла, ради на многим пројкетима као што публика и сама има прилку да види, али и ужива, и то највише са синовима.

БОНУС ВИДЕО: