Како каже, са нестрпљењем очекује када ће се поново уселити на најпознатије имање у Србији.

Фото: АТА имагес

 

Открио је шта га је фолк дива и блиска пријатељица Цеца Ражнатовић саветовала пред улазак. 

Враћаш се у „белу кућу“ после паузе од годину дана коју си провео као водитељ Задруге. Како се осећаш, да ли имаш трему или једва чекаш да Елита почне?

- Једва чекам, искрено, немам трему јер је то мој терен. Једва чекам да почне спектакл, да оставим телефон и да уживам у Елити. Напољу ми је напорније јер имам много обавеза, а у Задрузи уживам.

Шта те је мотивисало да поново уђеш? Хонорар или ти је ријалити једноставно ушао у крв?

- Овим питањем сте уболи у центар и навели сте оба разлога. Волим ријалити, то је свима јасно као дан, али ни хонорар није занемарљив.

Многима си скидао маске у ријалитију. Да ли публика може од тебе да очекује да ћеш и ове године открити тајне које задругари желе да сакрију?

- Ове године ћете сазнати у којој заблуди смо сви живели месецима, а након тога људи ће престати да верују у приче које задругари причају. Мислим да ће након тога да се фокусирају на поступке и понашање задругара, а не на то шта говоре.

Фото: АТА имагес

 

Милена Качавенда, кума Ане Ћурчић, такође је учесница Елите. Какво је твоје мишљење о њој? Да ли сте се упознали?

- Нисмо се никада ни срели, а не упознали. И не треба да се упознајемо јер желим да наш сусрет буде забележен. Морам да нагласим, не желим никога да пљујем, мене занима само истина и оно што се дешавало а да ми не знамо. Мислим да су сви лагали, али да кума има могућност да најзад буде искрена по питању неких ствари, јер ја истину знам.

Фото:Принтскрин/Инстаграм/ана_цурциц_оффициал

 

Шта мислиш, ко је у праву у том сукобу? Ана или Милена? И шта мислиш о целој тој драми?

- Мислим да превише ничега мора пући. А мислим и да нико до краја није био исправан. Од куме желим да чујем ко је био више, а ко мање исправан.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал/АТА имагес

 

Рат Кулића против свих траје већ недељама. Миљана и Марија тврде да је Бебица преварант који их је искористио за 10.000 евра, док је он сличне оптужбе упутио на њихов рачун. Ко је ту у праву, а ко не говори истину?

- То је право питање, јер ником није јасно да ли су Кулићи лагали онда када им је Бебица био најбољи или сада када им је најгори. Мислим да је ту у праву само онај ко се склони.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

Какав је осећај када те Марија и Миљана јавно прозивају, поготово што је јавност зна да си им помогао када им је било најтеже?

- Мени је савест мирна, а душа чиста. Ко год ми се обрати за помоћ, свакоме бих изашао у сусрет, а све после тога је њихова срамота. Од мене нико није чуо ружну реч на њихов рачун. Али и моје стрпљење има границу.

Ко и шта ће ти највише недостајати док будеш у Задрузи?

- Нисам патетичар и њањавац који глуми и плаче у Задрузи када добије позив од пријатеља или породице. Мени ће недостајати породица у одређеним моментима, пријатељи, али и разговори са Цецом, што лично, што телефонски. Наши разговори су све на свету.

Фото: АТА имагес

 

Да ли ти је Цеца сала неки савет пред улазак?

- Рекла ми је само да у сваком моменту будем свестан тога ко сам и шта сам. Цеца је једна од три моје пријатељице од које сам више научио о животу него што би неки могли и кад би имали девет живота. Сваки дан проведен са женом која пише историју једног народа, и то не само музичку, за паметног је савет.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/меннсссур

 

Менсур је такође учесник Елите, а многе занима његов однос с Анђелом. Шта се ту десило?

- Мислим да су њих двоје имали нешто, али Менсур то неће рећи. Исто као и за многе за које знам да је с њима имао нешто, а никада није рекао.

Фото: Инстаграм принтскрин/алексицсветлана7

 

Многе је изненадила вест да се Ненад Алексић Ша разводи након само месец дана откако се венчао у цркви. Да ли си и ти био изненађен?

- Нажалост не, јер је Ша постао лака мета за промоцију разних облика живота само зато што и даље верује у љубав из бајке.

Фото. АТА имагес

 

Био си пријатељ Тари Симов у две сезоне Задруге. У каквим сте сада односима и да ли си јој честитао на принови?

- Наравно да сам јој честитао и јако ми је драго да је нашла своју срећу када је родила сина. Када је реч о њеном партнеру, надам се да је срећна, и заиста јој то од срца желим.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/миљанакулић

 

Миљана је и с Иваном заратила због сина Жељка. Шта мислиш о тој ситуацији?

- Ужасно је ако Иван не виђа Жељка и ако дете пати за њим. Али, уколико је све то Миљанина лаж, најбоље би било да Иван узме старатељство над сином, под условом да то жели. Ниједно дете не сме да расте у околностима у којима ће помислити да су лажи и манипулације зарад медијске пажње нормалне животне ствари. Надам се да у тим људима као родитељима има бар мало емпатије према детету, и да ће његове интересе ставити изнад интереса сопствене задњице.

Ало/ Блиц

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".