Фудбалски репрезентативац Панаме Хилберто Ернандез убијен је у недељу у својој домовини након пуцњаве која се догодила на улици. Како јављају јужноамерички медији, Ернандез (26) је убијен када је непознати нападач почео да пуца на већу групу људи. У њој је био и фудбалер који је једини изгубио живот, док је још неколико особа рањено и пребачено је у болници у Колону.

За сада се испитују околности убиства, а према првим информацијама двојица момака су отворила ватру на групу људи. Они су стигли таксијем на "одредиште" и почели су да пуцају. Све је урађено под присилом, па је касније и возач приведен.

Фото: принтскрин Јутјуб/ Fepafut Panamá

 

 

Ернандез је имао само 26 година и тек је почео да игра за фудбалску репрезентацију своје земље Панаме. Дебитовао је у марту ове године против Гватемале, а онда је имао велику част да истрчи на терен и чува Месија. Није успео да га сачува пошто је Меси постигао гол за 2:0 у 89. минуту, а њему је у биографији остало записано да је играо против најбољег свих времена. Иначе, био је стандардни члан Атлетико Индепендијентеа из Панаме.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".