Поп звезда Јелена Карлеуша присуствовала је ревији у Амстердаму, те је одговарала на новинарска питања.

С обзиром на то да је на ревију дошла у бруталном издању и креацији која је максимално нагласила њен затегнути стомак, неизоставно је било да на самом старту констатујемо да је своје тело средила до перфекције.

С тим у вези, нашалили смо се са питањем да ли сада поново, као што пева и у једном од својих хитова, има "60 кила слатког сна...".

 

- Ја сам далеко од 60 кила. Веровала или не, имам преко 70! (смех) Али, ја сам јако висока жена. Некада давно сам имала и мање од 60, али са годинама је то другачије. Наравно, битно је како то изгледа на некоме. Ја моје килограме добро носим. Сматрам да и пре, кад сам имала више килограма, да сам ја то знала да упакујем како треба. А трбушњаци, они су од играња и од певања, пошто је певати и играти јако тешко - признала је Јелена.

 

Са Јеленом смо се пре Амстердама дружили у Београду, на вечери поводом промоције нових албума "Алпха" и "Омега". Тада је најавила велики београдски спектакл за 8.- септембар, али је исти померен за 18. септембар у Београду на води.

- У међувремену смо добили не један, него два албума, са свим хитовима. То се не дешава тако често, али ево, десило се. Буквално су албуми експлодирали, баш онако како сам и прижељкивала, па и више од тога, морам да кажем. Све песме су постале велики хитови, за недељу и две дана, а сад идемо даље. Велики, велики специал евент, концерт, али нећемо наплаћивати карте. Београд на води, 18. септембар! Нажалост, простор ће бити ограничен, моћи ће да стане пет или шест хиљада људи. То је мало за нас, али ко дође стварно ће присуствовати баш великом спектаклу. Ићи ћемо уживо на телевизији са националном фреквенцијом, видећем још која ће то бити. На сцени ће тада први пут бити изведене све песме, како смо замислили да изгледају, да их ја отпевам и одиграм - рекла је Јелена.

- Показаћемо како је парирати светској сцени, светској продукцији - поносно је истакла поп звезда.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".