Сада се огласио и Асмин после Анелиних изјава. Он је истакао да се са бившом изабраницом растао прошлог лета у јуну, али да су због ћерке остали у коректним односима: 

- Разишли смо се прошлог лета у јуну. Од тада ја водим свој живот, али смо остали у пријатељском односу због мале. Живела је у једној од мојих кућа у Аустрији до зиме ове године. Никад нисам био у браку, ни верски ни на папиру. Спорна слика у медијима нема везе с верским венчањем, у питању је нешто скроз друго. Да је било шеријатско венчање такође би морало да буде забележено на папиру. Анели болује од анксиозности и мора да пије пилуле због тога и водио сам је код хоџе да јој помогне, јер је претила да ће да баци и себе и дете са прозора - рекао је он.

ФОТО: Принтскрин / Инстаграм / aneli_hancy

 

Када је реч о алиментацији, био је договор да јој плаћа 2.000 евра месечно: 

- Договорено је било да ћу давати сваки месец 2.000 евра, ако буде како треба водила рачуна о детету, али она ми је прошли месец узела 4.000 евра да би сваку ноћ излазила по клубовима, користила наркотике, а малу остављала код мајке - прича он и додаје да није истина да ју је избацио из куће.

Када је реч о сину, Асмин је изјавио да то дете није његов, већ да је од жене са којом је био у вези пре десет година. 

- То није тачно. Принуђен сам да тужим за све ове неистине. Срамота је шта се све измишља. То је стара фотографија од преко 10 година. Тада сам био у вези са женом која има дете, то је њен син. И ја сам се шалио да је мој, али није. Срамно је да њихове фотографије излазе у јавност и ремете мир и приватност. Ово је све отишло предалеко.

Фото: АТА имагес

 

(24 седам)

БОНУС ВИДЕО: