Атрактивна плавуша била је видно тужна на отварању "Елите", а сви су мислили да је Филип Цар разлог: 

- Било је приметно да је Александра на почетку Елите била јако нерасположена, али сви су помислили да је са Царем у свађи и да је зато је тужна. Међутим, њој су мисли сада само фокусиране на здравствени проблем. Много је уплашена, од када је сазнала да је чека операција и да има тумор на десној дојци уопште не спава и не може да једе. Она је приметила да јој нешто није како треба са дојком, али је била убеђена да јој је силикон направио проблем и опуштено је отишла код лекара- открио је извор за "Стар", па наставио:

- Доктор је лако напипао тумор и када је урадио скенер видео је да је израслина 2 центиметара. Врло отворено је рекао Александри да мора што пре на операцију и да ће тек када пошаљу узорак на биопсију сазнати шта је заправо, али да он сумња да није наивно. Нада се само да су на време открили и да ће проћи све како треба. Александра је одмах јавила Цару који је био избезумљен од страха и није могао да верује шта му је испричала - рекао је извор и открио како  је Цар реаговао:

- Цар јој је обећао да ће хитно доћи у Београд да буде са њом. Откад му је јавила за тумор он сваки дан иде у цркву и моли се за њено здравље. На све начине је храбри и покушава да је утеши колико је то могуће. Алекс му је рекла да ништа не говоре њеној мајци за сада јер неће да је секира док не види тачно шта је у питању и шта ће показати биопсија - завршава извор за "Стар".

Међутим, Александра је демантовала ове наводе за портал "Србија данас". 

- Ја сам се шокирала када сам то прочитала. То није истина. Хвала Богу, здрава сам као дрен. Супер се осећам - рекла је Александра ексклузивно за портал Србија Данас.

БОНУС ВИДЕО: