Atraktivna plavuša bila je vidno tužna na otvaranju "Elite", a svi su mislili da je Filip Car razlog: 

- Bilo je primetno da je Aleksandra na početku Elite bila jako neraspoložena, ali svi su pomislili da je sa Carem u svađi i da je zato je tužna. Međutim, njoj su misli sada samo fokusirane na zdravstveni problem. Mnogo je uplašena, od kada je saznala da je čeka operacija i da ima tumor na desnoj dojci uopšte ne spava i ne može da jede. Ona je primetila da joj nešto nije kako treba sa dojkom, ali je bila ubeđena da joj je silikon napravio problem i opušteno je otišla kod lekara- otkrio je izvor za "Star", pa nastavio:

- Doktor je lako napipao tumor i kada je uradio skener video je da je izraslina 2 centimetara. Vrlo otvoreno je rekao Aleksandri da mora što pre na operaciju i da će tek kada pošalju uzorak na biopsiju saznati šta je zapravo, ali da on sumnja da nije naivno. Nada se samo da su na vreme otkrili i da će proći sve kako treba. Aleksandra je odmah javila Caru koji je bio izbezumljen od straha i nije mogao da veruje šta mu je ispričala - rekao je izvor i otkrio kako  je Car reagovao:

- Car joj je obećao da će hitno doći u Beograd da bude sa njom. Otkad mu je javila za tumor on svaki dan ide u crkvu i moli se za njeno zdravlje. Na sve načine je hrabri i pokušava da je uteši koliko je to moguće. Aleks mu je rekla da ništa ne govore njenoj majci za sada jer neće da je sekira dok ne vidi tačno šta je u pitanju i šta će pokazati biopsija - završava izvor za "Star".

Međutim, Aleksandra je demantovala ove navode za portal "Srbija danas". 

- Ja sam se šokirala kada sam to pročitala. To nije istina. Hvala Bogu, zdrava sam kao dren. Super se osećam - rekla je Aleksandra ekskluzivno za portal Srbija Danas.

BONUS VIDEO: