Слободан више од једне деценије ужива у браку са супругом Јеленом, која је његова друга жена, а са њом има четворо деце, док из првог брака глумац има двоје деце. 

Породица Ћустић је, осим по проју чланова породице, занимљива и по разлици у годинама.

Глумац је од супруге Јелене старији 23 године, али то им не представља никакав проблем, а како кажу, заљубили су се једно у друго на први поглед.

Фото: Википедија

 

 

Ћустић је миљеник публике због бројних позоришних и филмских улога, а о његовом приватном животу се мало тога зна. 

Глумац је сада признао да је у својој дугогодишњој каријери доживео бројна "саплитања" од стране колега.

- Често су ме саботирали. Пре десет година сам чуо да РТС има црну и белу књигу глумаца. Ја сам био у црној. Био сам окарактерисан као пијанац, наркоман и човек који малтретира жене на снимању. То је потпуни промашај и измишљотина. Међутим, радили су то веома интелигентно. С времена на време су ми давали улоге у неким пројектима на Јавном сервису да не бих могао да кажем да ме нема, рекао је глумац за "Информер".

Фото: Игор Маринковић

 

 

- Један продуцент ми је рекао да су ме колеге оговарале. Поред тога, говорили су да носим број ципела 46, да не могу да ми нађу костим, да слабо памтим текст. Увек сам штитио своје колеге, а они су лоше говорили о мени, истакао је Слободан.

Ћустић је открио и који је по њему био разлог саботирања.

- Зато да би они више играли од мене и добијали улоге. Не видим који би други разлог могао да буде. Никада нисам био ни скуп. А и када сам добијао улоге, исплаћивали су ми само 30 одсто уговореног хонорара, а знали су да имам малу децу и да ми треба новац, открио је глумац.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".