Све популарнија млада уметница неретко објављује фотографије у провокативним издањима.

Овога пута на свом званичном профилу објавила је стори на којем лешкари у свом дому без доњег дела одеће.

С обзиром на то да се на слици једва назире, моги су помислили да је позирала без доњег веша.

Фото: Инстаграм принтскрин/dudicivana

 

 

Како је открила у својој објави, Ивана има проблема са паковањем, јер ће се ускоро поново наћи на неком путовању, што јој по њеној реацкији тешко пада, међутим, свима је "за око" запало њено извајано тело.

Иначе, Ивана Дудић једна је од ретких младих глумица која је отворено причала о снимању сцена вреле акције, а као једно од непријатнијих сећања истакла је снимање експлицитних сцена у серији "Црвени месец".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana)

- Имали смо такав лав-хејт рилејшншип приватно, где се 5 минута волимо па се 5 минута не волимо. Пречудан однос, али баш када смо снимали ту озбиљну експлицитну сцену и пуну страсти, на ливади под месечином, ја мислим да нас двоје тада нисмо разговарали. Није то да вас ставе у собу, упале камере и ви као радите шта хоћете. Не, то се тако не ради. То је нас четворо и јако је непријатно. Ту је сниматељ са камером испред нас, редитељ иза њега и гардероберка која чека да нас замота јер је напољу минус. Само ту чујеш редитеља 'хајде ухвати га', 'ајде, повуци је' и тако даље. Јако непријатно, није све тако страшно како је заправо, већ је све веома добро измонтирано - рекла је раније Ивана Дудић за "Курир".

БОНУС ВИДЕО: