Познато је да је последњих година најтраженији у дискотекама у региону и на Балкану, а увелико ради и на приватним журкама. Наиме, Матеа је недавно ангажовао руски милијардер да пушта музику на слављу на којем је присуствовао светски џет-сет. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DJ Mateo (@deejay_mateoo)

- Парти је организован у једној луксузној вили, а Матео је био задужен за музичку атмосферу. По обичају, он је и тад надмашио свачија очекивања па се тако играо са репертоаром који је све госте дигао на ноге. За разлику од претходних наступа, овог пута је радио три сата дуже од договореног времена па је уследила и част од домаћина. Он је Матеу дао три пута већи хонорар, као и бакшиш. У једном моменту понудио му је црвени Ферари на поклон под условом да Матео буде доступан за њега кад год пожели да прави журку. Међутим, он је то одбио јер није у могућности да некоме буде на располагању по позиву јер има доста тезги договорених унапред. Поштено му се захвалио с оправдањем да можда некада неће моћи да га испоштује - открива наш извор.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DJ Mateo (@deejay_mateoo)

Матео је потврдио ова сазнања, али није желео да открива детаље.

- Тачно је да сам радио на једној приватној забави у Хрватској коју је организовао бизнисмен из Русије. Био је дарежљиве руке, али мени је циљ да сви људи које увесељавам буду срећни и задовољни. То ми је једина мотивација - рекао је познати ди-џеј.