Кошаркашица Милица Дабовић недавно је открила да је раскинула деветомесечну везу са кумом Дарка Лазића, Миланом Цветковићем.

Милица је након раскида открила да је мислила да је нашла праву љубав, али и да иако "није успела да спаси њега", спасила је себе.

Фото: Инстаграм принтскрин/стефановамама13

 

 

- То што сам коначно сама, моја је највећа победа! Тако срећна, поносна и испуњена...с нестрпљењем чекам свако ново сутра - написала је Милица у својој објави, а онда јој се у коментарима обратила једна жена.

- Од када си раскинула потенцираш срећу и слободу, уствари као и свака жена после раскида си сломљена, него нека види како ти је супер, само то је лажно све, наћићеш брзо опет некога, само да није опет дебил - написала је Милици једна жена, а онда јој је Милица одговорила:

Фото: Инстаграм принтскрин/стефановамама13

 

 

- Од када сам се растала у души је рупа, то се види по мојим постовима, али схватам колико сам срећна жена. Испрати ситуацију љубави драга. Не треба ми више нико, имам све - завршила је Милица.

Након раскида с времена на време се огласи на друштвеним мрежама и "пецне" бившег, као што је учинила и сада, и то сликом на којој позира у црвеном доњем вешу.

 

Фото: Инстаграм принтскрин/стефановамама13

 

 

- То што сам коначно сама моја је највећа победа! Тако сам срећна, поносна и испуњена. С нестрпљењем чекам свако ново сутра - написала је Милица и додала таг платформе за дописивање на којој зарађује новац поред Онлифенса.

БОНУС ВИДЕО: