У емисији код Сање Маринковић, гостовала је Јована Јеремић, популарна водитељка Пинк телевизије. Она је, између осталог у емисији открила да је емотивно испуњена, али није желеле да открије име партнера.

- Ја сада имам неког ко чини све за мене... заљубљена сам и њему сам централна фигура. Могу само да кажем да је млађи од мене, али не пуно, рекла је Јована али није желела да открије његов идентитет, рекла је Јована.

Фото: АТА имагес

 

Гости у студију су је одмах питали да ли је до њега добила Ролекс и да ли је успева да испуни све њене прохтеве, она је као из стопа одговорила и објаснила:

- Нисам још увек добила Ролекс, али доћи ће и он на ред. Желим да објасним и уозбиљим ствари. Ја волим да видим да се мушкарац труди и да су му важне моје потребе. Не треба одмах да купује Ролекс, али ево... испричаћу две ситуације када ме је одушевио! Кочница ми није радила на ролерима, а ја сам прави заљубљеник у вожњу ролерима. Он је одмах узео и однео код мајстора и решио проблем. Такође, одушевио ме када смо каснили по Леу у вртић. Заглавили смо на Браковом мосту и већ сма почела да драмим. У том моменту он каже ''Дотерај ти ауто, ја идем по Леу'' и зауставља првог мотоциклисту, седа на мотор и одлази са њим. Убрзо ме зове да је узео Леу и да је све ок, испричала је кроз осмех Јована.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".