U emisiji kod Sanje Marinković, gostovala je Jovana Jeremić, popularna voditeljka Pink televizije. Ona je, između ostalog u emisiji otkrila da je emotivno ispunjena, ali nije želele da otkrije ime partnera.

- Ja sada imam nekog ko čini sve za mene... zaljubljena sam i njemu sam centralna figura. Mogu samo da kažem da je mlađi od mene, ali ne puno, rekla je Jovana ali nije želela da otkrije njegov identitet, rekla je Jovana.

Foto: ATA images

 

Gosti u studiju su je odmah pitali da li je do njega dobila Roleks i da li je uspeva da ispuni sve njene prohteve, ona je kao iz stopa odgovorila i objasnila:

- Nisam još uvek dobila Roleks, ali doći će i on na red. Želim da objasnim i uozbiljim stvari. Ja volim da vidim da se muškarac trudi i da su mu važne moje potrebe. Ne treba odmah da kupuje Roleks, ali evo... ispričaću dve situacije kada me je oduševio! Kočnica mi nije radila na rolerima, a ja sam pravi zaljubljenik u vožnju rolerima. On je odmah uzeo i odneo kod majstora i rešio problem. Takođe, oduševio me kada smo kasnili po Leu u vrtić. Zaglavili smo na Brakovom mostu i već sma počela da dramim. U tom momentu on kaže ''Doteraj ti auto, ja idem po Leu'' i zaustavlja prvog motociklistu, seda na motor i odlazi sa njim. Ubrzo me zove da je uzeo Leu i da je sve ok, ispričala je kroz osmeh Jovana.

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".