Овај меч биће посебно праћен у дому бившег немачког фудбалера Бастијана Швајнштајгера и прослављене српске тенисерке Ане Ивановић.

Један од најпознатијих спортских парова на свету, наравно, навијаће за своје репрезентације, а путем друштвених мрежа овог јутра пожелели су срећу једно другом. Спортски, како би се рекло.

- Ово ће бити веома интересантно, шта ти мислиш - обратио се Швајни Ани.

Уследио је одговор некадашње шампионке.

- И веома посебно, за нас обоје - пожелели су срећу једно другом у подржавању својих екипа. Бастијан је то урадио на српском језику, док је Ана и на српском и на немачком.

 

 

Бастијан Швајнштајгер је, као што је то познато одраније, у јако добрим односима са селектором Србије Светиславом Пешићем, који има кућу у Минхену и врло је популаран и у фудбалском и кошаркашком клубу Бајерн.

Подсетимо,репрезентација Србије пласирала се у финале Светског првенства након фантастичне победе над селекцијом Канаде резултатом 95:86. "Орлови" ће се за светско злато борити против екипе Немачке која је у другој полуфиналној утакмици била боља од фаворизованих Американаца. Та утакмица је на програму од 14.40 часова по нашем времену.

У мечу за треће место од 10.30 састају се селекције САД и Канаде.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".