Млада звезда је истакла да не меша посао и породицу. Да у дому води сасвим друге теме: 

– Свој посао гледам као посао, не живим свој посао. Одрадим свој посао онако како мислим да треба, када се наступ заврши посао се искључује, заборавља се на то и враћа се у дом. Ја у својој куће не причам о послу, причамо о неким лепим другим стварима, трудимо се да буде здрава породица – објашњава Стевановић.

Потом је дао коментар на новокомпоноване песме својих млађих колега: 

– Заиста има добрих песама, има и будалаштина. Не свиђа ми се мотив данас, сви певају о дрогама, алкохолу, скупим колима, набрајају марке… То је толико површно, али клинци се за то хватају –истакао је Немања да овакви текстови лоше утичу на млађе генерације:

– Учи их погрешним вредностима. Мисле да је то све у животу. То је почело још када сам ја био клинац, када се носио аир маx. Имао сам ситуацију, нисам имао оригинал патике, имао сам неке патике. Био сам на мору, и смејали су ми се, није ми било пријатно. Покушали су моји да ми објасне да то није важно, и ја сам то знао али опет ће ми се смејати и онда су ми купили Нике и био сам битан, сећам се целу ноћ сам их гледао када сам их добио– присетио се певач.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: