"Панцери" су потпуно прочитали игру српског тима и у једном веома драматичном мечу постали су прваци света. 

Немачка је потпуно преломила меч у трећој четвртини, али "орлови" су пред крај меча стигли на само два поена заостатка. Ипак, није било снаге за више. 

Након меча виђене су сузе многих српских играча који су били незадовољни поразом. 

Међутим, након првог таласа разочарења, момци су постали свесни колики су успех направили. О томе су говорили капитен Богдан Богдановић и Алекса Аврамовић. 

Посебно интересантан детаљ догодио се на конференцији док је на новинарска питања одговарао Алекса. Друштвене мреже преплавили су снимци његове реакције на једно питање. 

Наиме, за реч се јавио немачки новинар који је на свом матерњем језику поставио питање 28-годишњем Чачанину. У том тренутку, Алекса се окренуо ка Пешићу, као да тражи помоћ у овој ситуацији. Његова реакција на ово питање је била толико необична да је постала вирална на интернету. 

Погледајте како је то изгледало:

 

 

Подсетимо, управо је Алекса Аврамовић са постигнутих 21 поена био најзапаженији у редовима тима који предводи Светислава Пешића. Поред Аврамовића, расположени су били и капитен Богдан Богдановић са 17 кошева, као и Филип Петрушев који је додао 10 поена.

Најистакнутији у редовима Немачке био је Денис Шрудер који је постигао 28 поена, а пратио га је Франц Вагнер са 19 убачених кошева.

БОНУС ВИДЕО:

ОРЛОВИ УШЛИ У АВИОН: Репрезентативци спремни за повратак у Београд

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".