Ања Алач и њен супруг, архитекта Андреј Јосифовски, чекају друго дете, а лепа глумица је сада већ у поодмаклој трудноћи. Већ неко време знају да, након сина, у њихов дом стиже девојчица, а сада су обелоданили да су одабрали и име за ћерку.

Фото: АТА имагес

 

 

- Анђео се зове Анђела - открила је Ања за магазин "Глориа".

Име Анђела потиче из грчког језика, од речи "ангелус", што у буквалном преводу значи анђео, анђеоски, духовно биће које има крила и које је "чувар људских душа", гласник, доносилац неке вести, весник. У пренесеном значењу се тумачи као "добра и мила особа", "она која доноси добре вести", "особа која чува људе од зла", "она која је драга и нежна", "она која је анђеоског лика и племенитог срца", "неискварена и чиста особа", "она коју су на земљу послали анђели".

Будући да се њихов наследник зове Алексеј, сва четири члана породице имаће исте иницијале.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Josifovski (@anja_alac)

Ања и Андреј прво дете су добили у септембру 2021, а док је била трудна са сином глумица је истицала да одлично подноси трудноћу и да верује да ће успешно усклађивати породичне и пословне обавезе.

- Свесна сам да је ово нешто са чиме се суочавам први пут и најважније ми је да будем смирена. Сигурна сам да беба долази у правом тренутку и осећам нешто природно у целој ситуацији, никако то не доживљавам као промену са којом не знам како да се носим или која ми ствара нелагоду. Много сам срећна и захвална због тог осећаја - рекла је тада Ања, иначе ћерка познате глумице Весне Чипчић.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Josifovski (@anja_alac)

- Сигурна сам да ћу морати да балансирам јер нам је наметнут јак темпо, који смо и сами прихватили. У данашњем времену веома је тешко имати и породицу и каријеру и све радити поштено према обе стране. Поред свега тога, пронаћи начин да одвојиш и време за себе, звучи попут утопије. Ипак, амбициозна сам, па се надам да ћу успети - причала је током прве трудноће, док је сада већ искусна мама.

БОНУС ВИДЕО: