Anja Alač i njen suprug, arhitekta Andrej Josifovski, čekaju drugo dete, a lepa glumica je sada već u poodmakloj trudnoći. Već neko vreme znaju da, nakon sina, u njihov dom stiže devojčica, a sada su obelodanili da su odabrali i ime za ćerku.

Foto: ATA images

 

 

- Anđeo se zove Anđela - otkrila je Anja za magazin "Gloria".

Ime Anđela potiče iz grčkog jezika, od reči "angelus", što u bukvalnom prevodu znači anđeo, anđeoski, duhovno biće koje ima krila i koje je "čuvar ljudskih duša", glasnik, donosilac neke vesti, vesnik. U prenesenom značenju se tumači kao "dobra i mila osoba", "ona koja donosi dobre vesti", "osoba koja čuva ljude od zla", "ona koja je draga i nežna", "ona koja je anđeoskog lika i plemenitog srca", "neiskvarena i čista osoba", "ona koju su na zemlju poslali anđeli".

Budući da se njihov naslednik zove Aleksej, sva četiri člana porodice imaće iste inicijale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Josifovski (@anja_alac)

Anja i Andrej prvo dete su dobili u septembru 2021, a dok je bila trudna sa sinom glumica je isticala da odlično podnosi trudnoću i da veruje da će uspešno usklađivati porodične i poslovne obaveze.

- Svesna sam da je ovo nešto sa čime se suočavam prvi put i najvažnije mi je da budem smirena. Sigurna sam da beba dolazi u pravom trenutku i osećam nešto prirodno u celoj situaciji, nikako to ne doživljavam kao promenu sa kojom ne znam kako da se nosim ili koja mi stvara nelagodu. Mnogo sam srećna i zahvalna zbog tog osećaja - rekla je tada Anja, inače ćerka poznate glumice Vesne Čipčić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Josifovski (@anja_alac)

- Sigurna sam da ću morati da balansiram jer nam je nametnut jak tempo, koji smo i sami prihvatili. U današnjem vremenu veoma je teško imati i porodicu i karijeru i sve raditi pošteno prema obe strane. Pored svega toga, pronaći način da odvojiš i vreme za sebe, zvuči poput utopije. Ipak, ambiciozna sam, pa se nadam da ću uspeti - pričala je tokom prve trudnoće, dok je sada već iskusna mama.

BONUS VIDEO: