Некадашња балерина и водитељка Јелена Тинска данас је навела да је на њену кућу бачена "експлозивна направа", па се нашироко причало о бомби на њеном имању, док је, како сазнаје "Блиц", полиција утврдила да је реч о - петарди.

Наиме, на лице места одмах је изашла патрола полиције. Утврђено је да кућа није оштећена, а видели су се картонски фрагменти, највероватније делови веће петарде.

Обавештено је ОЈТ Панчево, које се изјаснило да нема елемената кривичног дела, како се незванично сазнаје из извора блиског истрази.

Подсетимо, Јелена је у току дана истакла:

- Ми смо пред две године купили кућу у Дебељачи. Ја сам борац за права животиња и врло често ја пишем јавно своје примедбе које се односе на заштиту животиња. Скоро се овде десио једа инцидент, неко је једној малој куци открио реп и ја сам наравно звала ветеринара. Ја већ неко време сумњам на једну особу. Може се рећи да сметам осталим становницима из општине, јер имам другачије погледе на свет. Бацили су ми у двориште ручно израђену експлозивну направу и искрено сумњам на једног починиоца. Овде увече не може да се живи од ватромета и петарди. Ја сам седела кући и гледала филм с унуцима и улетело је нешто страшно у двориште. Од велике траве нисмо могли видети шта је у питању. Да је направа била бачена само мало више ка вешу, који се сушио у дворишту, цела кућа би се запалила.

- Два дана касније су ми опет бацили направу и онда сам позвала полицију. Рекли су да ће све пренети тужиоцу и да ће од сада патролирати њихова екипа, од тада се нису дешавале овакве ситуација. Искрено се надам да ће пронаћи починиоца - додала је тад за "Курир".

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: