Иако су неко време били раздвојени због навода да је у браку са задругарком Анели Ахмић, судећи према објавама на друштвеним мрежама Асмин Дурџић и старлета Станија Добројевић су се поново састали.

ФОТО: Принтскрин / Инстаграм /станијадобројевиц

 

- Кунем се да те не бих могао волети више него сада, а ипак знам да ћу те волети више већ сутра - написао је Асмин на Инстаграму уз фотографију на којој је могуће видети Станију насмејану у ресторану.

ФОТО: Принтскрин / Инстаграм /станијадобројевиц

 

У исто време је Добројевићева на свом налогу објавила фотографију из истог ресторана, а у углу је могуће видети мушку руку, те се да претпоставити да је реч управо о Дурџићу.

Осим тога, старлета је фотографисала и "Луј Витон" кесу која се, такође, види у углу фотографије коју је поставио Асмин.

ФОТО: Принтскрин / Инстаграм /станијадобројевиц

 

Станија се пре тога фотографисала у тоалетама закопчаним до грла, чиме је насмејала многе будући да се свега дан раније фотографисала потпуно обнажена.

Подсећања ради, Добројевићева је раскинула веридбу са Дурџићем након што је обелодањено да је био у браку са Анели, али и преписке које су водили у доба док је он био са старлетом, због чега је Станија пресекла и донела одлуку да га остави.

Ипак, Добројевићева је и тада истакла да је могуће да ће доћи до помирења уколико јој Асмин докаже да се о њему пласирају лажи, због чега је Дурџић свакодневно водио вербални рат са Ахмићевом на Инстаграму и објављивао доказе против ње.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".