Карлос Алкараз присуствовао је у понедељак борби бикова. у Плази де Торос де Ла Цондомина. Реч је о арени која се налази у његовом родном граду Мурсији, која прима до 15.000 људи.

Фото: Јутјуб принтскрин/VIPTV SRBIJA

 

 

Он је поздрављен овацијама, али се многима његов поступак и долазак на овакво место нимало није допао.

На званичним Пета страницама одмах су објављене поруке у којима је наведено следеће:

- Карлосе, борба билова је мучење, то није култура. Нема ништа забавно у убадању и мучењу животиња. Већина младих људи у Шпанији одбија да подржи борбу бикова зато што је крвави спорт какав јесте. Молимо те, не подржавај борбе бикова и бирај да више никада не присуствујеш ниједној.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PETA (@peta)

 

Ову објаву је поделила Јелена Карлеуша која је годинама заштитно лице ПЕТА за Европу, тиме јасно истичући да се апсолутно слаже са наведеним и да дели то мишљење.

"Карлосе Алкаразу... Можда освајаш титуле, али си засигурно изгубио душу", "Сведочимо моралном банкроту овог момка", неки су од коментара на страницама на друштвеним мрежама које прати велики број људи.

ЈК јаким речима подржала Ђоковића

Јелена је уз тренутак Новака који плаче на балкону Скупштине, током дочека који је приређен због историјских успеха њега, наших баскеташа и кошаркаша, написала следеће:

 

 

- Новак Ђоковић. Највећи свих времена. Човек који је 20+ година трпео омаловажавање зато што је из Србије, саплитање, ружне коментаре и завист користећи ту негативну енергију као нуклеарно гориво и мотивацију да буде још бољи. Ове сузе су сузе човека који је победио себе и читав свет. Новак Ђоковић. Легенда. Лекција. Инспирација. Узор и мени посебно драго, човек који не једе животиње.

БОНУС ВИДЕО: