Након два месеца од развода, глумац Џо Манганијело (46) снимљен је како напушта теретану с 13 година млађом глумицом Кејтлин о Конор (33). Џо се након седам година брака развео с глумицом Софијом Вергаром (51), а сад је већ снимљен како излази из теретане с другом девојком.

Фото: Профимедиа

 

Џо Манганијело носио је белу мајицу без рукама с натписом, кратке панталоне и беле патике, док је О'Конор носила плави топ с дугим рукавима и црне хеланке. Цело време глумац је носио њену торбу за тренинг. Убрзо су виђени како заједно одлазе у његовом аутомобилу.

Иначе, Кејтлин О'Конор Пурди рођена је 1990. године у Калифирнији, америчка је глумица, модел и водитељка. Радила је на многим пројектима, а велику популарност постигла је након појављивања у серији "Два и по мушкарца". Поред успеха на пословном плану, њен приватни живот велика је непознаница.

Подсетимо, у заједничкој објави о разводу Џо Манганијело и Софија Вергара написали да су донели тешку одлуку те да се упркос разводу још увек воле и брину једно за друго. Због тога су замолили медије за поштовање њихове приватности док пролазе фазу развода, пише Паге сиx.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".