Жестока свађа између Марка Јањушевића Јањуша и Уроша Станића, због чега су по Белој кући полетели ножеви и виљушке.

Током претходног дана на имање у Шимановцима стигло је писмо Великог шефа, у којем се учесници "Елите" сазнали да је бишви задругар Мики Ђуричић добио сина Арсенија, те тако по други пут постао отац, те је тим поводом у ријалити послао храну и пиће како би се сви почастили због принове у његовој породици.

Наиме, такмичари су почели да скандирају за црним столом и гласно аплаудирају Ђуричићу на принови, јер се овако нешто никада није десило у ријалитију. Међутим, осмеси на њиховим лицима трајали су кратко, јер се недуго затим десила епска свађа између Марка Јањушевића Јањуша и Уроша Станића, због чега су по Белој кући полетели ножеви и виљушке.

 

 

- Слушај ме сада, да ти кажем једну ствар... Човек је добио дете, послао нам је да једемо, немој да ми сад овде правиш сцену! Ајде, марш горе - викао је Јањуш за црним столом, а тикоткер се одмах побунио:

- Хоћу да узмем хлеб - брецнуо се Станић, а у том тренутку су полетели прибори за јело по Белој кући, због чега су сви занемели.- Ево ти, је**о ти ђаво мајку! Намерно пролазиш овде да би провоцирао овог човека, не може неко да ти пошаље сок да попијеш на миру, кретени једни! Како вас није срамота, није ми јасно?! Дошао си у том пе*ерском оделу да нам је*еш мозак цело јутро... Човек добио сина, не можемо да седнемо да се почастимо - драо се бивши кошаркаш из свег гласа.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".