Саша Поповић открио је детаље нових промена које је увео у ову сезону ''Звезда Гранда'', али и сумирао његову каријеру и бројне животне успехе.

- Ово је 17. сезона Звезда Гранда. Наравно да смо морали да урадимо нешто мало другачије и да би гледаоци видели нешто што није било. Једни су изабрани кандидати који се нису никад такмичили и њих тридесет двоје су изабрани од стране ментора. Ови нови којих има преко 90 се боре и изазивају ове изабране. Сваки чалн жирија има 30 секунди и онда се чује опаник тастер и мора да прича следећи. Не љуте се на мене чланови жирија, ми смо тако дуго заједно. Они су у Гранду преко 20 година поједини. Што се Марије тиче, мислим да јој је осма или девета сезона. Сетио сам се те 2015. године Марије да би била одлична, било је много кандидата који су певали поп. На пола првог такмичења ми је рекла да више не би, али онда је било још једну, али више не, али она је остала. Ћути она, ћутим ја, дошло лето, кад Марија зове да ме пита кад почињемо нову сезону. И то је тако ишло. Сад се више не поставља ни питање да ли би неко остао или не. Надам се да ће тако бити и даље. Цеца је дошла на три године, али мсилим да ће да остане још једно 33 године - каже Саша и додаје:

- Звезде Гранда су кренуле на Пинку и људи су се везали тада за овај формат. Од свих таквих формата само су Звезде Гранда преживеле. Кад бих набрајао кога смо све створили требало би нам баш много времена. Нема краја... Милан Станковић је био хит хитова кад се појавио, певач врхунски. Он је изузетно једна интелигентна особа и паметна. Схватао је посао. Имао је јак залет, преко ноћи му је дунуло да напусти Гранд. Он је требало да буде велика звезда и да направи велики концерт. Наравно да бих му се јавио кад би ме позвао на телефон. То је било давно, још 2010. године. Немам више никаквог утицаја сада, не радим песме - поручио је Поповић.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја сам 1973. године први пут свирао са браћом Сенаш у Немачкој и то је датум који се води као мој почетак. Направио сам оркестар који је био најпопуларнији у Југославији, био сам директор, композитор, водитељ, шта све нисам био. Нисам ја само направио нове Звезде Гранда. Ми смо направили и Стоју и Јану, Сашу и Дејана Матића... Кад сублимирам све до сада можда певачи зато и кажу да имам утицаја и да се плаше мог суда. Ја сам презадовољан оним што сам постигао. Пензионер сам, водим Звезде Гранда и лепо ми је. Имам лепу породицу и фамилију, продали смо Гранда... Једино се нервирам због једне ставри у животу, то је због Новака Ђоковића. Ја од стреса скочим у базен кад гледам, чука ради, волим тог човека, он је понос Србије. Само се око тога нервирам, а остало све супер - рекао је Поповић, па се дотакао лика и дела Војажа и Нућија.

- Војажа и Нућија баш волим. Код нас су купили станове овде на Бежанијској Коси. Стварно су добри клинци. Не разумем се много у ту музику, али ако деца то воле масовно, онда је то за свако поштовање - поручио је Саша у емисији "Премијера".

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".