Слике из детињства привлаче велику пажњу вероватно због тога што наше највеће звезде изгледају готово непрепознатљиво.

Девојчица са слике имала је изузетне вокалне способности, а осим талента за музику, поседовала је изузетан дар за игру и јавни наступ.

Фото: Принтсцреен/Инстаграм/ ксенија_пајцин

 

Рођена је 3. децембра 1977. године у Београду где је завршила основну и средњу економску школу. Каријеру је започела као плесачица у дискотекама, а потом је постала чланица групе “Тхе Дуцк”.

Песмом “Дачо, волим те” група је постигла популарност међу млађом публиком широм Србије, а она доноси одлуку да започне соло каријеру.

Први албум снимила је 1997. године за ПГП РТС. Била је власница плесне школе у Београду, а једно време живела је у Грчкој где је радила као плесачица у тамошњим клубовима.

Фото: Принтсцреен/Инстаграм/ ксенија_пајцин

 

Убрзо њена музичка каријера креће узлазном путањом, а песма “Дечко Ми Је Уморан” била је њен највећи хит. Дуете је снимила са Индиром Радић, МЦ Стојаном и Данијелом Алибабићем.

У серији “Наша мала клиника” глумила је медицинску сестру, а опробала се и у улози помоћног водитеља када је на престоничкој ТВ Палма водила емисију са Милованом Илићем Минимаксом.

Дана 16. марта 2010. године пронађена је мртва у свом стану у Београду, а поред ње се налазило тело њеног десет година млађег дечка Филипа Каписоде.

Фото: Принтсцреен/Инстаграм/ ксенија_пајцин

 

Полицијским извештајем утврђено је да је Филип, усмртио њу, а потом и себе.

О њеном односу са Јеленом Карлеушом се доста причало и писало, а истина је тек касније изашла на видело.

- Данас се навршава 4 године од њеног свирепог убиства. Она ме није волела, то је годинама показивала јавно. Никада нисам узвратила на увреде јер сам увек у њој видела изманипулисану душу детета - изјавила је тада Јелена.

А онда је у једној од њених последњих ТВ емисија где се појавила рекла нешто што ме је дирнуло: "Купила сам карте за Карлеушин концерт и једва чекам да идем." То ме је зачудило. Мало после тога је убијена.

На мом концерту у Арени, који је убрзо уследио, посветила сам јој песму "Ко ову драму режира". Да се не заборави најлепша жена која је живела на овим просторима - написала је тада ЈК на друштвеним мрежама.

Сада већ сигурно знате да слике из детињства показују како је изгледала певачица Ксенија Пајчин чија се звезда, нажалост, прерано угасила.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".