Објаснила је да је недавно имала венчање без деце, али је одлучила да изнајми затворено игралиште које је у власништву њеног брата како би сва деца њених рођака и пријатеља могла тамо да иду на чување. То место, као и храну и пиће за децу, сама је платила, да њихови родитељи не морају ништа да потроше на чување, али неки гости су свеједно имали приговоре јер је играоница, која је од сале за венчање била удаљена отприлике три километра, по њима била предалеко...

- Удала сам се овог лета и хтела сам венчање без деце, али схватила сам да би то искључило пуно мојих пријатеља и чланова породице па сам смислила оно за што сам веровала да је добар компромис. Изнајмила сам братовљево затворено игралиште и платила особљу да ради до касно. Углавном, платила сам им да тамо буду до поноћи, било деце или не."

- Сви су у играоници били обучени за прву помоћ, као и за чување деце и сви су прошли разне контроле укључујући и контролу полиције. Поврх тога, неколико старијих клинаца који нису хтели да иду на пријем такође је тамо остало да пазе на све, као и две госпође из моје цркве. Такође сам им наравно осигурала храну и пиће, мислећи да ће све бити супер. Човече, како сам погрешила!... - пише она.

Фото: Профимедиа

 

- Неки су дословно били љути што је тако далеко; иако је на отприлике пет минута вожње; али и што деца нису добила исту храну као гости на свадби, иако су добили пице, наћосе и печену пилетину. Љутили су се и што на свадби нисам имала некога ко би пазио на бебе које доје - испричала је, и додала да су јој свашта рекли, премда је била уверена да ради најбоље.

- Чак је моја властита тета имала погрдно име за мене јер нисам хтела неколико десетина деце која вриште и плачу на својој свадби - закључила је.

"То што сте учинили је најбоље решење које сам чула од било кога ко је желео венчање без деце! Пружили сте им више опција и ставили децу негде где се забављају са својим вршњацима. Ко год је с тим имао проблем, сам га је тражио - написао је један корисник.

- Отишли сте ПУНО даље од онога што већина људи ради за венчања без деце. Искрено, ви сте најбоља млада, а ваша породица и пријатељи звуче као хрпа незахвалних људи - додао је други, пренео је Мирор.

БОНУС ВИДЕО: